Ce este Content Marketing?

Content Marketing sau, pe romaneste, marketingul de continut, se refera la crearea periodica de continut informativ, cu potential de loializare a clientilor. El te poate ajuta sa influentezi comportamentul consumatorilor, scopul final fiind acela de crestere a vanzarilor si a nivelului de interactiune dintre brand si client. Content Marketing inseamna mai mult decat crearea de cuvinte si elemente vizuale pe pagina. Echipa noastra de specialisti planifica, dezvolta si implementeaza strategii concepute in conformitate cu obiectivele individuale de afaceri ale fiecarui client. Strategiile pot include elemente de copywriting, design digital si social outreach.

De ce ai nevoie de Content Marketing?

Tactiticile traditionale de marketing au din ce in ce mai putin impact, pe masura ce tot mai multi consumatori ignora campaniile publicitare conventionale. Insa continutul are puterea de a reconecta brandurile cu publicul lor tinta, intr-o maniera surprinzatoare si eficienta. Atunci cand continutul este conceput pentru a face apel la publicul tinta si la liderii de opinie, acesta poate starni o cascada de share-uri, avand un potential enorm de crestere a awarness-ului si a loialitatii clientilor. Continutul inteligent construit te poate ajuta, de asemenea, sa imbunatatesti imaginea brandului, precum si reputia lui online, sa atragi link-uri organice, autentice, din surse valoroase, si poate deveni chiar„viral”. Iata de ce content marketing a devenit o parte fundamentala a strategiei moderne de marketing.

Cine face Content Marketing?

Foarte putine branduri si agentii folosesc strategii robuste si integrate de marketing de continut. Desi multi inca il considera doar un „buzzword”, content marketingul NU este un moft, ci un punct de cotitura in felul in care brandurile interactioneaza cu publicul. Este un pas gigantic pe care il fac brandurile in comunicarea cu clientii si prospectii, punand pe un plan secundar, sau macar mai putin vizibil, intentia de vanzare. Acest lucru stimuleaza intr-o maniera fara precedent loialitatea clientilor si dorinta lor de cumparare.

Web Media – Content – Marketing

Anii de experienta in online ne-au facut sa intelegem puterea pe care o are in acest moment content marketingului, iar astazi suntem suntem capabili sa exploatam eficient potentialul acestuia pentru toti clientii nostri. Web Media Marketing ofera servicii de content marketing care pot ajuta orice companie, indiferent de dimensiune, sa devina vizibila si sa se transforme intr-un competitor redutabil pe piata pe care activeaza.

Pachetul de servicii de content marketing include:

  • Strategie si consultanta
  • Creare de continut
  • Infografice
  • Continut video
  • Jocuri
  • Materiale interactive
  • Grafica
  • Distributie