Email Marketing

 

Email Marketing

Email Marketing: ieftin si eficient

Folosirea Email Marketing a devenit una dintre cele mai populare metode de promovare, de informare sau de fidelizare.  La Web Media Marketing trimitem sute de mii de e-mailuri pentru clientii nostri in fiecare luna si le oferim acestora un pachet de servicii complet: strategie, concept si creatie, dezvoltare, executie, raportare si optimizare.


Email Marketing – de la strategie la rezultate

Vrei sa trimiti e-mailuri in fiecare zi sau doar o data pe luna? Vrei sa-ti transformi abonatii la newsletter in clienti? Vrei sa trimiti acelasi e-mail tuturor abonatilor sau vrei sa trimiti e-mailuri diferite in functie de varsta, sexul sau localizarea abonatului?

Our job is to facilitate our clients’ direct experience of their customers.

Asa cum nevoile fiecarei companii sunt diferite si pachetele noastre de email marketing difera: putem oferi campanii lunare sau trimestriale, campanii administrate de noi sau administrate de catre clienti.

Daca ai convingerea ca email marketing este potrivit pentru compania ta, noi iti vom oferi ajutorul de care ai nevoie: iti vom crea un cont in aplicatia noastra de email marketing, te vom ajuta sa-ti contruiesti listele de abonati, template-uri de e-mail si campaniile de email marketing.

Folosim unelte de urmarire sofisticate pentru a  monitoriza click-urile, deschiderile si alte elemente masurabile ale e-mailurilor, insa principala noastra grija este eficienta.

Email marketing pentru fiecare

Pentru a afla cum te putem ajuta cu campania ta de email marketing, contacteaza-ne online sau la numarul de telefon 078 777 84 76.