Tratam cu seriozitate orice penalizare Google aplicata pe baza link-urilor nenaturale care directioneaza catre site-ul tau.
Cele mai multe sanctiuni Google sunt cauzate de link-urile nenaturale care conduc catre site-ul tau. Insa cum nu detii controlul decat intr-o mica masura sau deloc asupra linkurilor care fac trimitere catre site-ul tau, penalizarile ti se pot parea nedrepte. Este posibil ca o terta parte, cum ar fi o agentie SEO sau chiar un competitor ostil sa poarte responsabilitatea link-urilor nocive. In acelasi timp, Google isi schimba in continuu politicile, astfel incat este posibil ca link-urile responsabile pentru penalizare sa fi fost in regula in prima faza.

Penalizare Google si reducerea traficului

Traficul pe site-ul tau a suferit o scadere drastica? Suntem aici pentru a te ajuta sa iti revii!
De-a lungul timpului, am ajutat multe site-uri sa isi revina dupa ce Google a hotarat sanctionarea lor. In acelasi timp, prin intermediul unui set de instrumente si tehnici manuale, am reusit sa evitam sacrificarea link-urilor care nu prezinta niciun pericol pentru site-urile clientilor nostri, ba chiar sunt cu adevarat valoroase.
Serviciul nostru in 10 pasi pentru recuperarea dupa o penalizare Google cuprinde:

  1. Diagnosticarea tipului si gravitatii penalizarii aplicate de Google
  2. Link Audit
  3. Evaluarea riscurilor
  4. Prioritizarea link-urilor nocive
  5. Selectia link-urilor neutre sau bune
  6. Planul de recuperare
  7. Campania de eliminare a link-urilor nocive
  8. Dezaprobarea link-urilor nocive
  9. Solicitarea de reevaluare
  10. Monitorizarea permanenta si gestionarea riscurilor

Te putem ajuta, de asemenea, sa obtii link-uri sanatoase, naturale, cu scopul reechilibrarii profilului de backlink-uri si reducerii riscului unor sanctiuni viitoare din partea motoarelor de cautare.

Nu ai fost sanctionat pana acum de Google?
Felicitari! Noi te ajutam sa ramai la fel de „norocos”.
Revenirea dupa o penalizare Google cu minimum de daune este un proces dificil, care se poate intinde pe o perioada lunga de timp. Iata de ce procesul de monitorizare si gestionare a profilului link-urilor care fac trimitere catre site-ul tau trebuie sa fie unul permanent. Prevenirea este, si in acest caz, mult mai eficienta decat tratarea.