Social Media Marketing

De ce avem nevoie de Social Media Marketing?

Retelele de socializare au devenit o parte esentiala a comunicarii online, cu o crestere exploziva in ultimii ani. Nume ca Blog, Facebook, Twitter sau Youtube sunt pe buzele tuturor, insa cum trebuie utilizate aceste platforme pentru a produce rezultate este o necunoscuta pentru multi.

Suntem siguri ca ai o multime de intrebari legate de retelele de socializare. Ai lansat un blog? Cum atragi vizitatori si cum transformi cititorii in clienti sau leaduri? Ti-ai facut un cont pe Twitter? Bravo tie! Cum interactionezi cu audienta ta si cum pornesti o discutie? Suntem aici pentru a-ti raspunde la aceste intrebari si la multe altele pe care le-ai putea avea legate de Retele de Socializare. Am dovedit prin serviciile oferite de Web Media Marketing ca putem produce rezultate, putem genera trafic, vanzari si castiguri pentru clientii nostri.


Optimizare pentru retele de socializare – dezvoltare si personalizare blog

Blogging is not rocket science, it’s about being yourself, and putting what you have into it.

Blogul este cea mai buna metoda de a comunica online, de a construi o comunitate, de a interactiona cu clienti, vizitatori sau oameni interesati de afacerea ta.  In timp ce blogurile interne pot fi utilizate pentru a imbunatati comunicarea in interiorul companiei, cele externe pot fi utilizate in scopuri de marketing, promovare sau PR.

La Web Media Marketing proiectam si dezvoltam bloguri, le optimizam pentru motoare de cautare si le integram cu alte retele de socializare. Stim exact combinatia necesara pentru a face un blog popular.

Informatia circula extrem de repede in retelele de socializare. Clipeste si nu vei pierde doar clipa; vei pierde tot ceea ce lumea spune despre marca ta, vei pierde o metoda extrem de puternica de a interactiona online.


Optimizare pentru retele de socializare- Facebook Marketing

Cu peste 500 de milioane de abonati activi si cu rapoarte care anunta ca Facebook vede mai mult trafic decat Google este normal ca din ce in ce mai multe afaceri sa-si faca aparitia in aceasta retea de socializare. Facebook pune la dispozitia companiilor si persoanelor publice pagini si profile, la alegere, insa noi, cei de la Web Media Marketing,  recomandam paginile ca fiind alegerea evidenta pentru cele mai multe companii.
Sunt multe posibilitati de optimizare a paginii tale de Facebook astfel incat aceasta sa genereze interes pentru compania ta. Daca investesti suficient timp, daca adaugi putina pasiune si multa munca,  pagina ta de Facebook iti va rasplati eforturile.


Optimizare pentru retele de socializare – Twitter Marketing

Lansat in martie 2006, Twitter a avut de la inceput un impact major asupra adolescentilor, celebritatilor si, mai nou, afacerilor.  Cu toate acestea, sunt inca afaceri care ignora enormul potential pe care il detine Twitter-ul.

Construirea propriei tale identitati pe Twitter este mult mai eficienta daca pornim la drum cu cateva obiective bine trasate. La Web Media Marketing te ajutam sa-ti stabilesti aceste obiective si sa alegem strategiile castigatoare care sa aduca traficul si lead-urile de care ai nevoie.
Cum putem sa te ajutam:

  • Crearea si personalizarea contului tau de Twitter
  • Background pentru contul tau de Twitter in conformitate cu identitatea vizuala a companiei
  • Intretinerea si managementul contului si a continutului
  • Integrarea contului de Twitter pe blog
  • Cresterea numarului de „adepti” (followers)
  • Pastrarea contactului cu mass-media si clientii
  • Urmarirea concurentei si a mediului in care compania ta isi desfasoara activitatea

Optimizare pentru retele de socializare – Youtube Marketing

YouTube este una din retelele de socializare cu cel mai mare potential pentru marketing online  cu peste un miliard de vizite in fiecare zi. Ca si celelalte retele de socializare, Youtube necesite continut proaspat si actualizat. Chiar daca in compania ta nu se produce continut video in mod frecvent, avand in vedere ca, dupa Google, YouTube este al doilea motor de cautare din lume, merita sa faci parte din aceasta comunitate.

Daca esti interesat sa primesti mai multe informatii despre serviciile de optimizare pentru retele de socializare oferite de Web Media Marketing, contacteaza-ne online sau la numarul de telefon 078 777 84 76.