Google Adwords (PPC)

 

Google Adwords (PPC)

 

Google Adwords (PPC) – o alta modalitate de a fi pe prima pagina a motoarelor de cautare

Paid search marketing, adesea referit in sfera marketingului online ca PPC (‘Pay Per Click’), este o forma de publicitate online in care platesti pentru vizitatori care ajung pe site-ul tau dand click pe un mesaj publicitar postat pe Internet.
Exista mai multe metode de paid search marketing: pay-per-click, pay-per-action si pay-per-lead. Beneficiile unei campanii de Paid Search Marketing sunt multiple:

  • reprezinta o noua oportunitate de a ajunge la publicul tinta;
  • creste autoritatea site-ului;
  • rezultatele sunt cuantificabile;
  • platesti doar pentru rezultate;
  • versatilitate – poti oricand modifica cuvintele cheie, textele, in functie de rezultate;
  • expunere imediata.

Cele mai populare motoare de cautare ( Google, Yahoo!)  au propriile platforme de Paid Search Marketing, iar acestea sunt disponibile pentru orice companie, indiferent de buget.

De ce sa platesti pentru PPC?

Motivul este simplu. Vei beneficia de rezultate imediat. Utilizand potentialul urias al expunerii in primele pozitii pe prima pagina a motoarelor de cautare, campaniile PPC nu ar trebui sa lipseasca din nicio strategie de marketing online.

Un mare avantaj al campaniilor PPC este acela ca tu decizi cat de mult vrei sa cheltuiesti. Bugetul este in mainile tale. Odata ce ai decis cuvintele cheie ale afacerii tale, nu mai trebuie decat sa stabilesti bugetul zilnic si sa astepti vizitatorii.

Web Media Marketing PPC: rezultatele vorbesc pentru noi

Metodele noastre de PPC sunt puternice si transparente: putem urmari orice actiune a unui vizitator, putem sti daca a cumparat ceva, a completat un formular sau s-a abonat la newsletter-ul tau. In permanenta monitorizam campaniile, le optimizam si le dezvoltam, urmarim competitia, invatam domeniul de activitate in care activezi, comportamentul clientilor tai si incercam sa obtinem maximum de rezultate.

Daca vrei sa fii inaintea competitiei, daca iti doresti locul tau in lumina reflectoarelor, noi iti garantam ca afacerea ta va fi promovata pe prima pozitie in prima pagina a motoarelor de cautare.

Daca esti interesat sa primesti mai multe informatii despre serviciile PPC oferite de Web Media Marketing, contacteaza-ne online sau la numarul de telefon 078 777 84 76.