Cine suntem

 

Infiintata in 2001, Web Media Marketing, una dintre primele agentii de online advertising din Romania, ofera servicii complete de search engine marketing, inbound marketing, online PR si e-mail marketing. Oferim companiilor posibilitatea de a-si imbogati prezenta online, de a produce continut de calitate, de a-si defini nisa de piata si de a-si dezvolta strategia de marketing online astfel incat sa atinga aceasta nisa.

 

Strategie: Gandirea strategica si planificarea sunt fundatia serviciilor noastre de Online Marketing, web design si dezvoltare software. Credem ca acestea, impreuna cu creativitatea, sunt singurele metode prin care putem sa ne atingem obiectivele.

Inovatie: Totdeauna tindem sa oferim mai mult decat ceea ce exista in mod curent in oferta unei companii de Inbound Marketing. Ne punem mintea la contributie pentru a veni cu solutii creative si eficiente.

Performanta: Credinta noastra este ca succesul actiunilor noastre este singurul mod de a a aduce noi clienti si de a intra pe noi nise de piata. Deci, credem in performanta!

Echipa Web Media Marketing

Echipa este inima companiei Web Media Marketing. Suntem oameni motivati, care iubim ceea ce facem si nu ne ferim de a face un pas mai mult in folosul clientilor nostri. Suntem mandri de a lucra in aceasta companie si suntem mandri de rezultatele muncii noastre.

De-a lungul timpului am lucrat la proiecte de diferite dimensiuni, cu clienti din Romania si Regatul Unit, si putem afirma ca obiectivele au fost atinse de fiecare data.

In concluzie, pentru a asigura succesul campaniilor lansate, cautam sa oferim pentru fiecare proiect cea mai buna combinatie de servicii de marketing online. Suntem interesati, la fel de mult ca si clientii nostri, de succes.

Serviciile noastre includ:

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe informatii despre serviciile oferite de Web Media Marketing, va rugam sa ne sunati la numarul de telefon 021 319 32 80 sau contactati-ne online.

 

DATE IDENTIFICARE COMPANIE:
Denumire completa: SC Web Media Marketing SRL
Sediul Social: Bucuresti, Bd. Unirii nr. 68, Bl. K2, Sc. A, Et. 8, Ap. 29, Sector 3
Numar de ordine in Registrul Comertului: J40/2917/2001
Cod unic de Inregistrare: 13779914