creare website

Creare website. Ce trebuie sa stii

Traim in epoca internetului, a socializarii online, a oamenilor conectati permanent la aceasta retea imensa planetara. Indiferent de afacere, pe agenda reusitei stau in mod obligatoriu doua cuvinte: creare website. Dar asta nu e un secret pentru nimeni, nu-i asa? Astazi, oricine poate avea propriul website. Foarte adevarat, insa pentru a reusi sa fie vazut dintre milioanele de pagini de internet existente in acest moment, un website trebuie sa aiba anumite caracteristici necunoscute…de toata lumea.

Creare website: ingredientele succesului

Inceputul procesului de creare website trebuie sa fie marcat de punctarea elementelor principale. Incercam sa gandim schematic ceea ce ulterior vom dezvolta cu ajutorul resurselor de care dispunem. Asadar, sa-i dam bice.

Creare website in 3, 2, 1…

Dincolo de aspectele…tehnice, legate de webdesign, sunt cateva lucruri de care e musai sa tii cont. Iata-le:

1. Ce spui – informatiile continute de site-ul tau trebuie sa raspunda la intrebarile cele mai frecvente ale clientilor si potentialilor clienti. Asa ca, dezbraca-te de ceea ce stii despre produsele/ serviciile tale si incearca sa pui pe tine haina de client, potential sau existent. Raspunsurile le ai, trebuie doar sa gasesti intrebarile corecte.

2. Cum spui – Continutul este este rege asa ca felul in care…te exprimi pe site trebuie sa trasmita numai lucruri bune despre tine. Angajarea unui copywriter priceput, care sa inteleaga nevoile companiei este o alegere inspirata.

3. SEO. Oricat de bine structurat, plin de informatii utile, amuzant, creativ, genial ar fi site-ul tau, daca nu este usor de gasit de publicul tinta, totul e in zadar. Asadar, tehnicile  de SEO nu trebuie sa lipseasca din lista de elemente obligatorii.

4. Actualizarea continutului. Adaugarea permanenta de continut nou, de calitate, este unul din ingredientele succesului in ceea ce priveste traficul catre site. Invata sa iti construiesti o audienta fidela pe baza unei reputatii excelente.