Dupa finalizarea procesului de stergere cont Skype, Microsoft va initia o perioada de asteptare de 30 de zile. Dupa trecerea timpului de 30 de zile, acestia vor sterge definitiv contul dvs. Skype.

Pe desktop:

1. Incepeti prin a gasi pictograma de profil in coltul din stanga sus. Gasiti pictograma profilului

2. Apasand pe acesta se va deschide un meniu pop-up. Gasiti fila Setari si dati clic pe ea. Gasiti fila Cont si profil

3. Se va deschide meniul Cont & Profil. Dati clic pe Inchideti contul. Skype va va cere sa va verificati identitatea in cateva moduri diferite, in functie de informatiile pe care le-ati introdus. Va trebui sa reintroduceti parola si apoi sa va confirmati contul prin e-mail sau prin SMS. Odata ce ati facut acest lucru, veti trece la fereastra urmatoare. Dati clic pe Inchideti contul

4. Cititi elementele din aceasta fereastra si urmati instructiunile acestora daca vreuna dintre acestea este relevanta pentru dvs. Veti inchide intregul dvs. cont Microsoft, deci este posibil sa existe cateva alte conturi pe care ati putea dori sa le verificati inainte de a sterge. Dupa ce sunteti sigur ca doriti sa continuati, dati clic pe Urmatorul.

5. Urmatoarea fereastra va contine o lista de verificare care va va face sa intelegeti consecintele stergerii contului dvs. Microsoft. Daca nu utilizati alte servicii Microsoft, aceasta lista de verificare va fi in mare masura irelevanta pentru dvs. Daca faceti acest lucru, examinati fiecare element pentru a va asigura ca doriti sa stergeti contul. Apoi, selectati motivul pentru stergere din meniul drop-down (sau selectati Motivul meu nu este afisat) si faceti clic pe Marcare cont pentru inchidere.

Microsoft va va oferi o perioada de gratie de 30 de zile pentru a va razgandi. Daca nu, contul dvs. Skype va fi sters definitiv impreuna cu restul contului dvs. Microsoft.

Pe mobil:

1. Incepeti dand clic pe pictograma de profil din centrul de sus al ferestrei dvs. Skype.

2. Odata ce va aflati aici, dati clic pe pictograma roata din coltul din dreapta sus.

3. Se va deschide meniul de setari. Gasiti si dati clic pe fila Cont si profil.

4. In fila urmatoare, veti vedea optiunea Inchiderea contului. Apasa pe el.

6. In acest moment, vi se va cere sa va confirmati identitatea. Aceasta poate implica reintroducerea parolei dvs., iar celelalte optiuni vor depinde de informatiile pe care le-ati furnizat cu Skype. Puteti opta pentru a primi un SMS sau un e-mail cu un cod de verificare. Urmati instructiunile pana cand vedeti o fila care va cere sa va asigurati ca contul dvs. este gata de a fi inchis. Cititi lista si asigurati-va ca niciunul dintre programe nu este relevant pentru dvs. inainte de a da clic pe Urmatorul.

7. Urmatoarea fila va include o lista de verificare care explica consecintele stergerii contului dvs. Microsoft. Daca Skype este singurul serviciu Microsoft pe care il utilizati, majoritatea acestor elemente vor fi irelevante pentru dvs. Daca nu, cititi-le cu atentie pentru a va asigura ca le intelegeti inainte de a le verifica si de a va deplasa mai departe.
In partea de jos, va trebui sa selectati motivul pentru stergerea contului dvs. dintr-un meniu derulant. Selectati motivul (sau indicati faptul ca motivul nu se afla pe lista) si dati clic pe Marcare cont pentru inchidere.