Daca promovati orice produs sau serviciu in aceste zile, nu puteti ignora reclamele de pe telefon. Dispozitivele mobile reprezinta acum mai mult de jumatate din consumatorii de trafic web. In mod clar, anunturile pe telefonul mobil au un imapact major asupra pietei. In acest articol va vom prezenta diferitele aspecte ale reclamelor pe dispozitivele mobile.
Acesta va include ce sunt reclamele de pe telefonul mobil si va evidentia diferite tipuri de reclame pe telefonul mobil. Puteti afla mai multe detalii in legatura cu reclamele de pe telefon cautand https://reclamapetelefon.ro/.

Ce sunt reclamele pe telefonul mobil?

Anunturile pe telefonul mobil sunt promotii afisate utilizatorilor de dispozitive mobile, cum ar fi telefoane sau tablete. Anunturile sunt optimizate, astfel incat sa arate excelent pe o varietate de dimensiuni de ecran. Datorita tehnologiei bazate pe locatie incorporata in smartphone-uri, agentii de publicitate pot viza cu precizie anumite grupuri de utilizatori de dispozitive mobile in functie de locatie, comportament si multe altele. Publicitatea pe telefonul mobil permite companiilor sa ajunga la publicul potrivit, oferindu-le continut, cat si cu promotii.

Tipuri de publicitate pe telefonul mobil

Exista mai multe tipuri de publicitate pe telefonul mobil pe care intreprinderile le pot folosi. Pe langa publicitatea afisata pe mobil, companiile pot promova produse si servicii prin anunturi video, anunturi rich media si anunturi native.
Multe reclame pentru dispozitive mobile sunt anunturi din aplicatie, ceea ce inseamna ca apar in cadrul unei aplicatii mobile. Tipurile de anunturi de pe telefonul mobil in aplicatii includ anunturi banner, anunturi video, anunturi mobile si multe altele. Dar exista si alte tipuri de reclame mobile. Iata cateva dintre tipurile de reclame de luat in considerare.

Reclame tip banner

Anunturile banner sunt ca bannere promotionale pe care le vedeti pe site-uri web, dar pentru dispozitive mobile. Aceste anunturi grafice mobile sunt difuzate prin intermediul unei retele publicitare grafice. Un exemplu de anunturi banner in actiune este atunci cand vedeti un banner mic in partea de sus sau de jos a unui ecran de incarcare pentru o aplicatie.

Reclame intercalate

Anunturile intercalate sunt o alta forma de publicitate pe dispozitivul mobil. Sunt bannere cu ecran complet pe care utilizatorii le inchide printr-o glisare sau printr-o atingere. Un loc obisnuit pentru a utiliza aceste tipuri de reclame este intre nivelurile unui joc.

Reclame video

Videoclipul este una dintre cele mai eficiente formate de publicitate pentru telefonul mobil. Anunturile video mobile sunt videoclipuri scurte care apar inainte, in timpul sau dupa o actiune in cadrul unei aplicatii. De exemplu, atunci cand un utilizator mobil joaca un joc, un videoclip poate fi redat inainte de a trece la un nou nivel. In jocurile mobile, vizionarea videoclipurilor poate ajuta, de asemenea, utilizatorii sa castige recompense in joc. Anunturile video mobile sunt foarte atractive, iar videoclipurile bazate pe recompense au o rata ridicata de finalizare.

Continut media imbogatit

Un alt tip de publicitate pe dispozitive mobile este media rich. Acestea sunt reclame banner care pot include imagini si videoclipuri. Folosesc Javascript, HTML si CSS pentru a crea o experienta interactiva si au o rata ridicata de implicare.